Добредојдовте на нашата веб-сајтови!

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

    about-Shandong-Zhianjian-Security-Technology

Нашата водечка производи се Асан и контраразузнавање напаѓачот серија: Интелигентна тип на позитивен притисок апарат воздух за дишење, снабдување мобилен воздух, воздушна пумпа под висок притисок, хемиски заштитна облека, оган близина костум, висока температура заштитна облека, ниска температура заштитна облека, опасни хемиски спасување костум, присилна довод на воздух аспиратор, оган спасување облека, мијалник око и други лична заштитна опрема (ППЕ), и итни случаи за спасување апарати и хидраулични спасувачки алати на различни famousbrands.

ВЕСТИ

Shandong Zhianjian Security Technology CO.,Ltd.deals with high pressure breathing SCBA air compressor and SCBA fill stations. We design the most reliable and dependable breathing fill stations an...
Историско потекло и развој на специјална заштитна облека
The development history HuoHuanBu According to the book of mountains and seas, there is an Yanzhou in the South China Sea. The trees there will not be burned up, but the more they burn, the mor...
Историско потекло и развој на апаратот за дишење на воздухот
Today, I will tell you the development history of safety protection products one by one. History of development The first stage From the 1950s to the early 20th century, with the process of ...
„Терминатор“ на модерно противпожарно поле - противпожарен робот
The multi-purpose emergency rescue robot platform is composed of robot body, upper equipment (water cannon, smoke exhaust fan, various sensors, material conveying basket, mechanical arm, etc.), rem...
Сезоната на поплави доаѓа! Силниот дожд! Силен дожд! Чувајте го овој водич за безбедност „морска вода“
Affected by cold and warm air It is estimated that there will be one in our province from the 9th to the 11th Weather process of large-scale rain, snow and cooling Like Jinan, Liaocheng, Qingdao...
Во март, не може да се заборави спречување на шумски пожари!
With the development of spring ploughing and the coming of Qingming Festival, the hidden danger of fire is increasing, and forest fire prevention has entered the peak. In order to strengthen the pr...