Mirë se vini në faqet e internetit tonë!

PRODUKTET

RRETH NESH

Profili i Kompanisë

    about-Shandong-Zhianjian-Security-Technology

Produktet tona kryesore janë Asan dhe Counter-sulmues seri: lloj Inteligjente e aparatit pozitiv presion frymëmarrje e ajrit, furnizimit me ajër celular, pompë e ajrit me presion të lartë, veshje kimike mbrojtëse, kostum afërsia zjarri, temperaturë të lartë veshje mbrojtëse, temperaturë veshje të ulët mbrojtëse, shpëtimit të rrezikshme kimike kostum, të detyruar furnizimit me ajër Aspirator, shpëtim veshje zjarr, rondele sy dhe pajisje të tjera mbrojtëse personale (PPE), dhe shpëtimit emergjente pajisje dhe mjete hidraulike shpëtimi i famousbrands ndryshme.

LAJME

Shandong Zhianjian Security Technology CO.,Ltd.deals with high pressure breathing SCBA air compressor and SCBA fill stations. We design the most reliable and dependable breathing fill stations an...
Origjina historike dhe zhvillimi i veshjeve speciale mbrojtëse
The development history HuoHuanBu According to the book of mountains and seas, there is an Yanzhou in the South China Sea. The trees there will not be burned up, but the more they burn, the mor...
Origjina historike dhe zhvillimi i aparatit të frymëmarrjes në ajër
Today, I will tell you the development history of safety protection products one by one. History of development The first stage From the 1950s to the early 20th century, with the process of ...
"Terminatori" i fushës moderne të zjarrit - robot kundër zjarrit
The multi-purpose emergency rescue robot platform is composed of robot body, upper equipment (water cannon, smoke exhaust fan, various sensors, material conveying basket, mechanical arm, etc.), rem...
Sezoni i përmbytjeve po vjen! Shi i rëndë! Shi i madh! Mbani këtë udhëzues sigurie "deti"
Affected by cold and warm air It is estimated that there will be one in our province from the 9th to the 11th Weather process of large-scale rain, snow and cooling Like Jinan, Liaocheng, Qingdao...
Në mars, parandalimi i zjarrit në pyje nuk mund të harrohet!
With the development of spring ploughing and the coming of Qingming Festival, the hidden danger of fire is increasing, and forest fire prevention has entered the peak. In order to strengthen the pr...