Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    about-Shandong-Zhianjian-Security-Technology

produk ngarah urang nu Asan jeung runtuyan counter-lawan: tipe calakan tina tekanan aparat positif engapan hawa, suplai hawa mobile, tekanan tinggi pompa hawa, pakean pelindung kimia, seuneu deukeutna jas, pakean pelindung suhu luhur, pakean pelindung hawa tiis, nyalametkeun kimia picilakaeun jas, kapaksa suplai hawa aspirator, pakean nyalametkeun seuneu, washer panon jeung alat pelindung pribadi séjénna (PPE), sarta nyalametkeun darurat panerapan sarta parabot nyalametkeun hidrolik rupa famousbrands.

wartos

Shandong Zhianjian Security Technology CO.,Ltd.deals with high pressure breathing SCBA air compressor and SCBA fill stations. We design the most reliable and dependable breathing fill stations an...
Asal sajarah sareng pamekaran papakéan pelindung khusus
The development history HuoHuanBu According to the book of mountains and seas, there is an Yanzhou in the South China Sea. The trees there will not be burned up, but the more they burn, the mor...
Asal sajarah sareng pamekaran aparat napas hawa
Today, I will tell you the development history of safety protection products one by one. History of development The first stage From the 1950s to the early 20th century, with the process of ...
"Terminator" lapangan seuneu modéren - robot merangan seuneu
The multi-purpose emergency rescue robot platform is composed of robot body, upper equipment (water cannon, smoke exhaust fan, various sensors, material conveying basket, mechanical arm, etc.), rem...
Usum banjir bakal datang! Hujan gedé! Hujan gedé! Jaga pituduh kaamanan "seawar" ieu!
Affected by cold and warm air It is estimated that there will be one in our province from the 9th to the 11th Weather process of large-scale rain, snow and cooling Like Jinan, Liaocheng, Qingdao...
Dina Maret, pencegahan kahuruan leuweung moal hilap!
With the development of spring ploughing and the coming of Qingming Festival, the hidden danger of fire is increasing, and forest fire prevention has entered the peak. In order to strengthen the pr...